søndag 4. mars 2012

Huset vårt i Tanumveien

Vi flyttet i midten/slutten av november 2011 inn i dette koselige huset. Vi er veldig fornøyde med valget av ny bolig. Vi har fått litt større plass rundt oss både ute og inne. Foreløpig har vi ikke hatt kjempeglede av hagen, men jeg regner med at vi vil kose oss der når våren og sommeren begynner å sette inn for fullt.


Vi har leieboer i underetasjen. Hun fulgte med huset fra den forrige eieren. Vi kunne selvsagt valgt å terminere leiekontrakten med henne før vi flyttet inn, men syntes damen virket veldig grei og derfor valgte vi å beholde henne. På denne måten slapp vi å hente inn en ny leieboer oppå toppen av flyttingen.


Dette er litt av hagen. Bildet er tatt med iPhonen min, så derfor er det veldig kornete. Nederst i hagen står J og H for å begrave Rufus. Han har ligget i fryseren siden han dro til marsvinhimmelen i mars 2010. Det er nemlig så lenge siden vi bestemte oss for å flytte. Det skulle jo i utgangspunktet ikke ta så lang tid som det nå har gjort. Nå er jeg glad for at han ikke ble begravet i gamlehuset, for da ville vi jo ikke hatt ham sammen med oss.


Her holder O på med monteringsanvisningen for vitrineskapene vi kjøpte inn til kjøkkenet. Etter å ha pakket opp det meste av kjøkkeneskene fant vi ut at det kjøkkenet vi nå har flyttet inn i faktisk ikke er så praktisk og stort som det vi selv valgte ut i Asta Hanssens vei. Løsningen på problemet vårt ble å få tak i noen nye møbler; så som to vitrineskap fra IKEA.

Jeg har tatt noen bilder fra resten av huset også, og de skal jeg vise senere.

Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Merk: Bare medlemmer av denne bloggen kan legge inn en kommentar.